zoek een pand

Blue Infinity Cumbre del Sol

Blue Infinity Cumbre del Sol
for sale
€540,000
Regio / Land : Spanje
Stad : COSTA BLANCA
Status : for-sale
Type : Appartement, Zee zicht
Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 2
Size : 272 M2
Golf : 10 Min
Garage : 1
Beach : 3 Min
Zwembad : yes
Furnishing : Unfurnished
Contacteer ons

Blue Infinity Cumbre del Sol Benitachell Luxe Appartementen

Beschrijving van het appartement,

Appartementen te koop in urbanización Cumbre del Sol, gelegen pal aan het strand, in de gemeente Benitachell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord., Noord Costa Blanca.

Model Modelo A, Planta 3 Dcha. met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 272 M2.

Dankzij de ligging geniet dit nieuwbouwproject spectaculaire zeezichten, waardoor de urbanisatie Cumbre del Sol internationaal erkenning heeft gekregen. Een werkelijk perfecte plaats voor hen die in een luxe privé woonwijk aan zee van het mediterraanse klimaat en prachtige zonsopgangen willen genieten.

De appartementen Blue Infinity onderscheiden zich vanwege hun moderne, elegante ontwerp en hun grote oppervlaktes. Het kleinste appartement heeft een oppervlakte van meer dan 100m2 woning en 47m2 terras, zonder de gemeenschappelijke zones mee te tellen. U kunt kiezen uit twee modellen: met 3 slaapkamers en 2 badkamers of met 2 slaapkamers en 2 badkamers; u kiest het appartement dat het best bij uw levensstijl past. De woningen zijn zeer geschikt om er het hele jaar te wonen of om er tijdens de vakanties te genieten, dankzij een doordachte indeling en een volledige inrichting met vloerverwarming, airconditioning, domotica, houten of keramiek bekleding, planken vloer op het terras, badkamermeubels van Krion, op maat ontworpen …, altijd firma’s met A-merken, zoals o.a. Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravit.

Dit nieuwbouwproject wordt voltooid met een gemeenschappelijke zone die u veroorlooft in de zomer van een rechthoekig infinity buitenzwembad te genieten met een groot terras en gedurende het hele jaar kunt u van de Wellness zone genieten, uitgerust met een verwarmd zwembad, jacuzzi, Turks bad, sauna en al het nodige om tegenover de zee te kunnen relaxen.

Als u contact met ons opneemt kunnen wij u meer bijzonderheden verklappen over deze luxe appartementen die momenteel in aanbouw zijn.

Koop rechtstreek van de aannemer met 10 Jaar Waarborg

Bezoek onze volledige service; Exclusief Woonbeheer Costa Blanca