zoek een pand

10 gezondheidsvoordelen van het leven aan Middellandse Zee.

10 gezondheidsvoordelen van het leven aan Middellandse Zee.

door Grupo VAPF | 25 mei 2018 | Costa Blanca, Cumbre del Sol,

De wetenschap heeft bewezen dat het leven aan zee vele voordelen voor de gezondheid heeft. De eigendommen van VAPF Group in het Cumbre del Sol Residential Resort bieden de hoogste normen van comfort en luxe en liggen op slechts enkele meters van de prachtige stranden van de Costa Blanca en de Middellandse Zee.

Hier zijn 10 redenen waarom het leven aan zee je gelukkiger en gezonder maakt:

het zal je lichaam en geest ontspannen:

 

Het zal je lichaam en geest ontspannen: het menselijk brein reageert positief op wat ‘blauwe ruimte’ wordt genoemd, wat betekent dat we ons meer ontspannen voelen als we de zee zien. Het zien van de zee, luisteren naar de golven en zwemmen in het water geeft onze hersenen rust en helpt ons om ons meer verbonden te voelen met onze omgeving. Het geluid en de kleur van de golven kalmeren en verjongen ons lichaam en geest.
Je stemming zal verbeteren: het jodium in de zeebries compenseert onze serotoninespiegels, waardoor angst en stress verminderen. Dat is de reden waarom mensen die in de buurt van de zee wonen hogere niveaus van geluk ervaren.
Je valt gemakkelijker in slaap: de zeebries versnelt het vermogen van het lichaam om zuurstof te absorberen, wat ons helpt te rusten. Water, zonlicht, frisse lucht en lichaamsbeweging helpen ons lichaam zich klaar te maken om te slapen.
Vitamine D versterkt je lichaam: Vitamine D is van levensbelang, en tijd doorbrengen onder de mediterrane zon geeft je de dosis die je nodig hebt. Vitamine D helpt bij de bestrijding van depressie en versterkt de botten, het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel. Bovendien zorgt het zonlicht voor gezonder haar, nagels en huid.
Je longen zullen je dankbaar zijn: de zoute zeewind is rijk aan jodium en zeezout, die onze longen reinigen, de behoefte aan antibiotica verminderen, onze sinussen helpen schoon te maken en onze ademhaling vergemakkelijken.

Costa Blanca

Het is goed voor je hart: mensen die in steden aan zee wonen, hebben een gezondere hartslag. Dit komt omdat de luchtdruk hoger is en de hoeveelheid zuurstof in de lucht ook hoger is.
De zee is een natuurlijke genezer: zeezout helpt wonden te genezen. Het jodium in zout is een natuurlijk bactericide, wat betekent dat acne, snijwonden of zelfs inwendige ontstekingen sneller genezen na een duik in de zee.
Het beschermt je immuunsysteem: het jodium in de zeewind helpt het immuunsysteem, dus wonen in gebieden in de buurt van de zee zal je beschermen tegen ziektes en infecties.
U zult de voordelen van magnesium voelen: zout water vult de huid met magnesium, een element dat nodig is voor de spierfunctie, bloedstolling en het metabolisme van voedingsstoffen. Het helpt ook om de productie van schildklierhormonen te normaliseren en bevordert de opname van fosfor, magnesium en calcium.
Het strand is de beste sportschool: oefenen op het strand heeft een positief effect op gewrichten en spieren. Sport beoefenen in de rust en stilte van de zee helpt de hersenen om zich beter te concentreren en maakt de activiteit meer de moeite waard. Zwemmen of duiken is goed voor mensen met vochtretentieproblemen en zwaarte in de benen; onderwatersporten zijn goed voor het verminderen en wegwerken van spataderen; en zwevend in de zee leidt bloed door van de extremiteiten naar de buikstreek en de hersenen, waardoor de bloedsomloop verbetert en mensen meer alert en actief worden.

Als u een gelukkig en gezond leven wilt leiden aan de kust van de Middellandse Zee, kunt u meer informatie over onze luxueuze eigenschappen krijgen door ons contactformulier in te vullen.

Meer aan “Cumbre del Sol Residential Resort”

Wij zullen u graag helpen!

https://exclusivesuninvest.com/voor-uw-aankoop-in-spanje/