zoek een pand

10 redenen om te investeren in Costa Blanca ,Alicante:

10 redenen om te investeren in Costa Blanca ,Alicante:

De provincie Alicante is een uitzonderlijke plek met veel aantrekkelijke factoren om te leven, te werken en zaken te doen. De nieuwe economische realiteit van de provincie Alicante, de goede dienstverlening en competitieve capaciteit maken deze plek een uniek gebied om te investeren en te genieten.

1º geoorloofde geostrategische positie.

De stad Alicante, aan de oevers van de Middellandse Zee, ligt in het centrum van de Spaanse mediterrane boog; Dit laat Alicante toe als brug met het noorden van Afrika en als verbindende gateway met de rest van Spanje en Europa.

2º Toegankelijkheid en aansluiting aan de buitenkant.

Alicante heeft een uitzonderlijk communicatienetwerk, een luchthaven op slechts 10 minuten van de stad (ranking 6de op nationaal niveau in aantal passagiers), een haven in uitbreiding en landverbindingen via de spoorwegen en het nationale snelweg netwerk.Dit geeft de Alicante-hoofdstad een uitstekende connectiviteit, zowel nationaal als internationaal, en maakt het een strategische enclave dankzij de hoge veelzijdigheid van verbindingen met andere vervoerswijzen die de stad biedt.

3º Kapitaal en kracht van een dynamisch en divers economisch gebied.

Alicante is de hoofdstad van een provincie die wordt gekenmerkt door zijn ondernemende dynamiek (het is de 4e Spaanse provincie in de creatie van bedrijven), door de diversificatie van zijn productieve stof (agro-food industrie, schoeisel, plastic speelgoed, textiel, toerisme, enz. .) en zijn export traditie. Alicante, een stad van diensten, verleent innovatieve, kennisintensieve activiteiten, met name geavanceerde diensten op hoog niveau.

4º Hoge mate van externe openheid.

Alicante heeft een hoge mate van externe openheid, vanwege zijn toeristische aantrekkelijkheid, waardoor het een belangrijke Spaanse toeristische enclave is en de potentiële exporteur van de traditionele producten die in de provincie worden vervaardigd. Bovendien is Alicante een officiële zetel voor Europese diensten, bij het Bureau voor harmonisatie van de binnenlandse markt (BHIM) en het Europees Handels merkhof.

5º Stad van Bedrijfsdiensten.

Alicante heeft de meest moderne en veelzijdige infrastructuur voor logistieke, strategische en technologische ondersteuning voor productieve sectoren. Zo heeft de stad logistieke en distributiecentra, industriële parken en een science park. Hiervoor moeten we de Alicante Trade Fair Institution (IFA), het Congrespaleis en het Auditorium, dat een groot aantal zakelijke evenementen en congressen herbergt. Daarnaast heeft het een breed aanbod aan kantoren, commerciële plekken en industriële magazijnen beschikbaar tegen zeer concurrerende prijzen en sporten de hoogste kwaliteitsnormen.

6º Menselijk kapitaal.

De stad is de zetel van de universiteit van Alicante, waar bijna 30.000 studenten worden getraind. In de provincie kunnen we ook de universiteit van Miguel Hernández vinden, gelegen in Elche (25 km van de hoofdstad) en twee particuliere universiteiten. Jaarlijks trainen de handelsscholen in Alicante duizenden studenten, die als zodra ze lid zijn van een bedrijf, al hun kennis zullen verstrekken.

7 º Wijde en gekwalificeerde arbeidsmarkt.

Alicante en zijn metropool hebben een brede arbeidsmarkt die wordt gekenmerkt door het hoge kwalificatieniveau.

8º kwaliteit van leven.

Alicante is een middelgrote stad, met een stedelijke omgeving met een eigen karakter en een mediterrane levensstijl. Naast een aangenaam weer (met een hoge gemiddelde temperatuur en schaars regenachtige dagen) heeft Alicante prachtige stranden, groene zones en parken; Het biedt een gevarieerd cultureel en commercieel aanbod en een modern gezondheidssysteem, evenals een efficiënt en veilig openbaar vervoer.

9º Samenwerking tussen publieke en particuliere instellingen.

Alicante is een referentiepunt voor zijn perfecte samenwerking tussen de publieke en private sectoren. De steun van de verschillende publieke instellingen en de samenwerking tussen deze en sociaal-economische entiteiten van het grondgebied is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat geen project van belang blijft onontwikkeld.

10º Toekomstige visie.

Alicante is toegewijd aan de voortdurende verbetering van diensten en infrastructuren die de kwaliteit van het leven van zijn burgers verbeteren en fungeren als een aantrekkelijke pool voor de ontwikkelaars

Conclusie ; Indien u wenst te investeren in Spanje in woningen zowel voor vakantie als voor permanente bewoners is uw beste locatie in de provincie Alicante

Maak gebruik van onze ervaring