zoek een pand

10 redenen om te investeren in Orlando Florida

10 redenen om te investeren in Orlando Florida

De economie van Central Florida groeit snel! De slechte dagen van de recessie zijn goed achter ons en Real Estate, Toerisme, verkoop en Health Industries bloeien. De woning markt is een feit dat het Orlando-gebied één  van de heetste Real Estate-winsten in de Verenigde Staten heeft, met een algemene stijging van 5,7% in 2017, dit is het hoogste percentage van de 100 grootste metrogebieden van het land. (Zillow)

3. Bevolkingsgroei

Orlando groeit tegen dubbel de bevolkingsgroei van de VS en zal in 2020 meer dan 350.000 nieuwe bewoners toevoegen. Dat zijn ongeveer 320 nieuwe bewoners naar Orlando elke dag!

5. Orlando International Airport Expansion

Vorig jaar kwamen 38 miljoen binnenlandse en internationale reizigers door de internationale luchthaven van Orlando. Naar verwachting zal dit stijgen tot 44 miljoen dit jaar. Het luchthaven constructie  programma, dat al aan de gang is, kost 1,1 miljard dollar en omvat een treinstation van 213 miljoen dollar en een nieuwe internationale terminal.

2. Lokale economie

Het is een bloeiende economie; er is beperkte thuisvoorziening, stijgende huiswaarden, ruime banen en inkomen groei – alle geweldige eigendommen voor een goede investering.

4. Toerisme

Bezoekers blijven gewoon komen! Jaarlijks kamer bezetting en kamerprijzen zijn hoger. In 2015 verwelkomde Florida 66 miljoen bezoekers naar de regio die 2,1 biljoen dollar voor de Amerikaanse economie genereerde en 2016 cijfers zullen hoger zijn. Dit is een record voor de Amerikaanse reisindustrie en bevestigt Orlando’s positie als de meest bezochte bestemming in de natie en in  de wereld .

Het aantal bestemmingen dat door niet-stopvluchten wordt gehandhaafd, neemt jaarlijks toe met een van de meest recente aanvullingen die de dagelijkse service van Emirates non stop uit Dubai zijn.

6. Pretparken

Investeringen in de parken blijven ervoor zorgen dat Orlando de hoofdstad van het thema park blijft. Hier zijn slechts enkele van de meest recente en actuele projecten:

Epcot opening van nieuwe rit ‘Frozen’ en een nieuwe vernieuwde ‘Soarin’ rit. Animal Kingdom presenteert het nieuwste show Rivers of Light waardoor het park later in de avond geopend wordt

Het oude winkelcentrum van Downtown Disney is nu de veel uitgebreidere en verbeterde Disney Springs, met state-of-the-art parkeren, high street-stijl winkelen en wat lijkt op een eindeloze keuze aan restaurants, bars en entertainment

De nieuwe Disney-ingang zal binnenkort zijn eerste twee hotels open en er is een snelle uitbreiding voor de komende jaren in de omliggende gebieden gepland.

Universal Orlando heeft Skull Island geopend: Koning Kong King en ook het vijfde thema-hotel, Sapphire Falls. SeaWorld Orlando heeft Mako, Orlando’s langste, snelste, langste achtbaan toegevoegd

Internationaal toeristisch gebied heeft de afgelopen jaren uitgebreid met het Orlando Eye en een uitgebreid aanbod aan restaurants en attracties Later dit jaar zal Universal Orlando zijn waterpark ‘Volcano Bay’ openen . Margaritaville, het grote resort van Jimmy Buffett is nu in aanbouw en belooft de meeste andere resorts te dwergen, waaronder de Disney Resorts.

7. Conventie Hoofdstad

Orlando’s Orange County Convention Center is de op één na grootste in Amerika. Gemiddeld herbergt het jaarlijks ongeveer één miljoen afgevaardigden en levert het totale economische effect van 1,9 miljard dollar op de regio. Er is ook een groeiend aantal ‘mega resort hotels’ in Centraal Florida, die grote conferentie faciliteiten hebben en die verder bijdragen aan het beroep van Orlando als conventiebestemming.

9. Gebieden van natuurlijke schoonheid

Dus, Florida heeft het klimaat! Het heeft ook prachtige gebieden van natuurlijke schoonheid die de bewoners een mooie plek om te leven en toeristen bieden met een alternatief voor de attracties. Meren, veren, stranden, everglades bieden allemaal prachtige mogelijkheden om zeldzaam wild te ontdekken, deel te nemen aan fantastische avontuurlijke tijdverdrijven of gewoon te zitten en te genieten van het uitzicht

8. Klimaat

Florida is de ‘Sunshine State’ – het wordt gewoon meer zon uren dan elke andere staat in Amerika. Dit helpt natuurlijk de toeristen die de financiering van de economie helpen financieren en een eigendom veel plezier bezitten als u het zelf een deel van het jaar gebruikt. Het klimaat van Central Florida is het best omschreven als subtropisch met twee grote seizoenen. In de maanden mei tot eind september is het heet, vochtig met korte middag regenregulaties en gemiddelde temperaturen van 32 graden Celsius. Tijdens de herfst, winter en het voorjaar is het weer droog, warm en met gemiddelde temperaturen van 25 graden Celsius.

10. Winkelen en cultuur

Dat is juist! Veel mensen komen naar Orlando om gewoon te winkelen. Up scale winkelcentra verkopen de zeer high end fashion labels, prachtige Europese stijl plaza winkels en wereldberoemde outlet malls. Er is iets voor zelfs de meest veeleisende shopper. Voeg het Dr. Phillips Performing Arts Center toe aan de vergelijking, evenals de overvloed aan prachtige en diverse restaurants, bars, nachtleven, sportevenementen en het is duidelijk dat de economie van Central Florida niet volledig afhankelijk is van de toeristische handel.

Conclusie ; indien u een zeer veilige investering zoekt , met een hoog rendement, in een land dat de strengste eigendom akten heeft in de wereld , waar het recht op eigendom een van de grootste waarden heeft , dan zou ik kiezen van Orlando Florida 

LOCATIE ? LOCATIE ? LOCATIE , Waarom Orlando Florida 

Maak gebruik van onze ervaring