zoek een pand

The American dream? Koop een woning in Orlando , Florida

The American dream? Koop een woning in Orlando , Florida

The American dream? Koop een woning in Orlando , Florida

Wanneer u een woning in Orlando Florida  koopt zijn er in principe 2 stadiums;

1 )Teken een (voorlopig / offer) koopcontract voor de woning . Dit gebeurd  door middel van een officiële verkoop overeenkomst met een getekend document tezamen met een kopie van een identiteitsbewijs.
2)Tekenen van de “closing documents”: na het tekenen van deze closing documents bent u de eigenaar van de woning , mits de benodigde fondsen aanwezig zijn.

Het kopen van een woning kan op verschillende manieren in Orlando Florida , waarvan de meest gangbare zijn:
Quit Claim Deed: de woning wordt gekocht met alle problemen die op het huis kunnen rusten. (schulden, achterstand met onroerend goedbelasting, claims tegen de vorige eigenaar resulterend in eventuele beslagen) Dit is een wijze die wij zeker NIET aanraden 
Warranty Deed met verzekering van de Title Company: Dit is verreweg de beste manier om een woning  te kopen in Orlando Florida . Wij adviseren ten zeerste om slechts op deze wijze een woning te kopen hoe goed een koop op “quit claim” basis ook moge klinken. Een Warranty Deed uitgegeven door een verzekeringsmaatschappij verzekert u ervan dat alle schulden en beslagen betaald zijn ten tijde van de aankoopakte van de woning . Daarnaast bent u er dan ook 100% van verzekerd dat u gegarandeerd de eigenaar bent zonder beslagen of claims van derden. Mocht er uiteindelijk toch iemand met een claim komen dan bent u via de verzekeringsmaatschappij gevrijwaard.
Title Insurance zijn gelicenseerd en zwaar gereguleerde onafhankelijke bedrijven die de belangen behartigen van zowel kopers als verkopers in Orlando Florida als ook door heel Amerika  Zij zullen de eigendomsakte ook voor u registreren bij gemeentelijke instellingen. Afhankelijk van de county waar de koop plaatsvindt ontvangt u onmiddellijk of tot 6 maanden na de koop de geregistreerde eigendomsakte. Wanneer u uw eigendom wenst te verhuren dan is het het beste dat u een Amerikaanse B.V. opricht: een zogenaamde LLC. (Limited Liability Company), wat de beste manier is om uw investering een legale bescherming te bieden. Normale verzekeringspolissen op uw woning dekken normaal gesproken tot een bedrag van $ 1 miljoen tegen ongelukken van uw huurders. Wanneer een huurder voor een hogere schadevergoeding zou willen claimen is uw maximale verlies de onroerend goedwaarde binnen uw LLC en niet uw gehele vermogen.
Een LLC kan redelijk snel en goedkoop worden opgericht. Nadat u een woning koopt in Orlando Florida  dient u een ITIN. (Individual Taxpayer Identification Number) aan te vragen. Dit is gratis en kan door Noel worden aangevraagd. Naast inkomstenbelasting (ingeval u uw huis verhuurt) dient u ook onroerendgoedbelasting te betalen. Inkomstenbelastingen zijn relatief laag en reden voor de populariteit van dit type investering onder Europese beleggers. Het lijkt een dooddoener maar zeker in Orlando Florida  geldt: of u het huis voor eigen gebruik of voor de verhuur koopt: vergewis u ervan dat u met een betrouwbare partner in zee gaat of dat u lokale contacten heeft die uw bezit op regelmatige basis in de gaten kunnen houden. Noel en Florida Sunshine properties zijn al meer dan 40 jaar active in Orlando Florida ,

Van een betrouwbare partner gesproken .

VRAAG ONZE RAAD VOOR U NAAR FLORIDA GAAT 

Een investering in vastgoed die écht opbrengt