zoek een pand

De Investment Brief: Orlando, Florida

De Investment Brief: Orlando, Florida

De Investment Brief: Orlando, Florida

Beleggen in Orlando Florida , investeerders weten waarom

Waar ga je heen om te investeren? We profileren ‘s werelds top eigendom hotspots, detaillering alles wat een belegger nodig heeft om te weten.

De essentiële dingen

Huis prijzen

Huizenprijzen in Orlando steeg 12% in 2016 (Realtors)

Komt terug

De huurprijzen in Orlando steeg 3,3% in 2016 (Zillow)

Vragen

Florida maakt 1 op 4 van alle Amerikaanse vragen over TheMoveChannel.com

Waar is het?

Eén van de grootste steden in Florida, Orlando is een korte afstand van de Atlantische kust van Florida. Ligt in het midden van de Sunshine State, het is in het hart van Florida’s bloeiende toeristische industrie, en niet alleen geografisch – bekend als de thuisbasis van Walt Disney World, het trekt  meer dan 55 miljoen bezoekers per jaar.

Wie woont daar?

Orlando is niet alle Disney en pretparken, de stad verzorgd  van een groot aantal conferenties conventies elk jaar die brengen zakenmannen en -vrouwen uit het hele land. Toerisme is echter een groot deel van Orlando’s economie, te danken groei van de bevolking, groei van de werkgelegenheid en, als gevolg daarvan, huurgroei ook.

De University of Central Florida is ook gelegen in het gebied, wat betekent dat er is een levendige bevolking van jonge bewoners, vaak op zoek naar huurwoningen, terwijl expats uit Latijns-Amerika – met name Puerto Rico – een gastvrije gemeenschap die bijdraagt ​​aan het gebied multiculturele hebben opgebouwd gebied is uitgegroeit.

Waarom investeren?

Florida is de nummer een doelwit voor buitenlandse investeerders in de VS, dat deel uitmaakt van een op de vier van alle aanvragen voor Amerikaanse woning op TheMoveChannel.com in 2016.

Als het huis van Walt Disney World, The Wizarding World of Harry Potter en nog veel meer, Orlando is een van de meest populaire gebieden onder toeristen, die belooft buy-to-let kansen voor beleggers op zoek naar een sterke opbrengst. The Grove Resort & Spa in Orlando, bijvoorbeeld, ligt op ongeveer 5 minuten rijden van het Magic Kingdom en biedt 10 procent inkomsten voor twee jaar.

De huuropbrengsten beschikbaar in het toerisme naar aanloop naar Disney World ziet de Mickey Mouse magische invloed op veel eigendommen. In Orlando huishuren stegen 3,3 procent in het jaar tot januari 2017, volgens Zillow, ver voor op de nationale groei van 1,4 procent.

Orlando heeft nog een belangrijk voordeel voor beleggers: vermogens groei. In 2016, onroerend goedprijzen stegen 12 procent, volgens Orlando Realtors, hoger dan de totale Florida groeitempo. De omzet steeg ook 1,8 procent jaar-op-jaar.

Echter, de waarde van onroerend goed blijft 22 procent onder de marktprijs piek. Ze zijn ook van de meest betaalbare in de staat: volgens Zillow, Orlando mediane huizenprijs is $ 155.400, onder de mediaan opgenomen in Miami, Fort Myers, Sint-Petersburg en Tampa. Het potentieel voor verdere groei van het kapitaal is dus zeer sterk. Sterker nog, in 2016, huis flipping in de VS bereikte een 10-jaar hoog, met Orlando een van de meest actieve markten voor kopers met het verkopen  van huizen voor een snelle winst.

Het herstel van de markt heeft zeker momentum – slechts twee jaar geleden, Orlando leidde de hele VS in de afscherming tarieven, maar is nu ingesteld om een ​​aantal van de meest veelbelovende rendement voor het komende jaar te leveren.

Uit de buurt van woningen, Orlando heeft ook een van het hoogste aantal van hotel  kamers in de Verenigde Staten, wat betekent dat er veel mogelijkheden voor commerciële vastgoedbeleggers.

Wie investeert?

Vakantiehuizen zijn aan de orde van de dag voor veel buitenlandse kopers, met mensen uit het Verenigd Koninkrijk, Canada, Zuid-Amerika, Belgie , Nederland  en andere delen van de Verenigde Staten in de rij om een stukje van Florida levensstijl te genieten. Met Orlando’s investering geloofsbrieven typisch voor de Sunshine State, zijn een groeiend aantal Aziatische kopers ook hun aandacht naar Orlando aan het kijken voor het rendement. Chinese investeerders, in het bijzonder, kocht 27300000000 $ ter waarde van Amerikaanse vastgoedmarkt in het jaar tot maart 2016, volgens de National Association of Realtors, de uitgaven meer dan investeerders uit India, Mexico en andere landen.

Internationale Brokers zeggen ;

, dat de meeste onroerend goed kopers zullen denken aan Florida. ORLANDO is het perfecte voorbeeld waarom. “

Opgesteld Door Ivan Radford

Investeren in Villa Sorrento met een rendement van 10,35 %