zoek een pand

Een woning kopen in Orlando, Florida een goed idee?

Een woning kopen in Orlando, Florida een goed idee?

Een woning kopen in Orlando, Florida – een goed idee?

De meest gestelde vraag op het ogenblik “is het interessant is om een woning in Orlando te kopen” of in ander Real Estate in Florida te beleggen. Geen simpel antwoord !!! Alles hangt af van persoon tot persoon, wat is uw doel stelling? Vakantie villa of zuiver investering. Het juiste antwoord op de vraag” “is het interessant om een woning in Orlando te kopen” hangt echter af van verschillende factoren.

  1.  Het gebruik van een woning in Orlando bepaalt of zulke aankoop verantwoord is. De berekening om een woning te kopen in Orlando of te huren is overal dezelfde, zij het in Florida, zij het in Spanje of Frankrijk.
  2. • Indien men slechts 3 of 4 weken per jaar gebruik van een vakantie woning in Orlando, dan moet men denken van een woning te kopen als belegging en te verhuren op lange termijn .
  3. • Maakt men meerdere malen per jaar gebruik van uw woning in Orlando Florida , en kan men er bovendien nog familie of vrienden laten verblijven, dan verandert dit plaatje heel wat. Een eigen woning  in Orlando biedt namelijk veel meer comfort dan het beste hotel en men zit gezellig in zijn eigen “nestje”… Bovendien kan men de villa in Orlando volledig naar eigen inzicht inrichten en is alle huisgerief steeds beschikbaar.
  4. • Denkt men aan overwinteren, dwz. van november tot maart in het gezegend klimaat van Orlando Florida doorbrengen in plaats van in onze koude en natte contreien, dan wordt de zaak interessant genoeg om van dichterbij te bekijken.
  5. • Wil men tevens sociaal en fysiek actief blijven en een groot deel van het jaar liever onder de zon doorbrengen, dan wordt een woning in Orlando  helemaal interessant. Florida heeft een zeer uitgebreide mogelijk heden om actief te zijn, Golf, Tennis, watersport enz.

De Aankoopprijs

Momenteel kan men nog steeds een woning in Orlando Florida aankopen voor een uiterst gunstige prijs. Verschjllende woningen in Orlando worden op dit ogenblik  nog steeds onder de kostprijs verkocht.
De media hebben de real estate crisis in de USA zeer dik in de verf gezet. Sommige potentiële investeerders denken hierdoor dat het “goud” letterlijk van de straat te rapen valt. Zelfs met zeer lage prijzen blijft het nochtans zo dat een mooie, recente en ruime woningen in Orlando, op een goede locatie nog steeds een stuk duurder zal zijn dan een lelijke, oude en kleine woning… die eigenlijk al niemand zou  kopen voor de crisis.

Men moet zeker de gouden regel van onroerend goed in het oog houden.

Locatie: Locatie: Locatie: Locatie: Locatie:

Men dient  een beetje realistisch blijven. Voor $ 100.000 bijvoorbeeld vindt men hoegenaamd geen degelijke recente woning met vier slaapkamers en een zwembad… Maar wanneer men bereid is $175000 a $250000 te investeren in een woning  in Orlando, dan  u wel een woning vinden aan een golfbaan, met zwembad.

Real Estate in Florida

De onroerend goed markt in Florida is een van de best gereguleerde markten ter wereld en wordt zeer streng gecontroleerd door de Florida Real Estate Commision. Indien men een aankoop overweegt zonder de tegenpartij te kennen, laat men zich best bijstaan door professionele partijen en een “Real Estate Agent”, dan  uw belangen beschermen.

Orlando Sunshine Properties zijn erkende Real Estate Broker en developer voor 33 Jaar in Orlando

Ten slotte is de aankoop van een villa in Orlando een belangrijke beslissing. Naast de prijs zijn zeer persoonlijke consideraties zoals ligging, uitzicht, grootte, uitrusting en comfort van doorslaggevend belang. Men kan misschien wel van op afstand informatie verzamelen, maar uiteindelijk dient men toch ter plaatse zelf zijn keuze te bepalen.

Voor Uw inspectie Bezoek wordt alle geregeld

Verhuren

  1. Het verhuren van een Vakantie woning in Orlando, Florida is onderworpen aan de regels van de Florida Real Estate Commision.
  2. Het beheer van verhuur van een vakantie woning is een beetje ingewikkeld, aangezien er County Property Tax moet betaald worden op de huurwaarde, en men 12 % “Sales & Tourist Tax” aan de staat moet afdragen.  
  3. Wij beheren de woningen  van onze cliënten , 95 % van de woningen in Orlando die wij beheren zijn verhuurd voor Langere termijn Min 1 Jaar , dat geeft de eigenaar een goed inkomen en men valt buiten de Tourist Tax.

Er word gezorgd voor verhuur, betalingen, onderhoud en reiniging, en rekenen naast de kosten hiervoor een maandelijkse fee van ca. 100 $ aan.

Volledig beheer van uw eigendom in Orlando Florida ;

Hoewel er een grote interesse bestaat voor aankoop en beleggen in  Woning  in Orlando, Florida, is er blijkbaar een drempelvrees, omwille van het nieuwe en onbekende.  Men moet in zee gaan met personen die men kan vertrouwen,wij begeleiden u in het Nederlands van begin tot einde.

VRAAG ONZE RAAD VOOR U NAAR FLORIDA GAAT