zoek een pand

Nieuwsbrief September 2018 , Noelco

 Nieuwsbrief September 2018 ; Noelco

Welkom bij de tweede maandelijkse nieuwsbrief van Noelco. Deze maandelijkse brief geeft u mijn mening op basis van mijn 30 jaar ervaring in de vastgoedsector en algemene informatie over hoe de huidige gebeurtenissen van invloed zullen zijn op uw investering in de omgeving van Orlando. (Snelle bekendmaking voor de advocaten. Het is geen beleggingsadvies, alleen mijn mening.) Regelmatige onderwerpen zijn : algemene informatie over de VS, Florida en Orlando, trends in onroerend goed en visum / boekhouding / opportuniteiten.

Florida 

Bevolking aangroei in Florida stijgt met 1.8%, dus met 375,000 mensen per jaar. Voor 2018 is de geschatte bevolking 21 miljoen.Florida heeft de 4st snelste aangroei in Amerika.

Orlando 
Disney-vakbondswerkers keuren overweldigend nieuw contract goed om het minimumloon van $ 15 in te voeren. Disney is de grootste werkgever in Centraal Florida.

Real Estate 
Mensen vragen zich af of de groei in de Orlando Real Estate-markt duurzaam is. Waarschijnlijk niet met een percentage van 10% plus per jaar. Waarom is de markt zo sterk geweest? Eenvoudig gezegd “rebound”. De prijzen zakten ver beneden de grenzen van 2010-2013, de markt heeft net een inhaalslag gemaakt. In 2004 (nog steeds beschouwd als een “normale” markt) bedroeg de gemiddelde prijs van een huis $ 200.000, tegen het einde van 2006 was de gemiddelde prijs $ 300.000 (groei die niet duurzaam was). Als de markt gelijke tred had gehouden met de inflatie plus een regelmatige waardering van 1 tot 1,5%, zou de gemiddelde prijs van een woning in 2018 $ 346.000 moeten zijn. De werkelijke prijs van het gemiddelde huis is nu $ 285,00 (juli 2018). Dus in feite hebben we geen gelijke tred gehouden met zelfs regelmatige groei en prijzen. Er is nog steeds een inhaalslag van minstens 21% te doen.

Opinion.
Tenzij er een onvoorziene katalysator is (inflatie, schuld van studentenleningen, oorlog, enz.) die de markt op zijn kop zetten, hebben we een betere dan goede kans dat de markt de komende 3 jaar een goede tot matige groei zal hebben.