zoek een pand

Woningen in Sawgrass Bay , Clermont Florida

Woningen in Sawgrass Bay , Clermont Florida
for sale
€0
Regio / Land : Florida
Stad : Florida
Status : for-sale
Type : Belegger eigendom, Golf resort
Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 2
Size : 190 M2
Golf : 4 Min
Garage : 2
Beach : 0
Zwembad : no
Furnishing : Unfurnished
Contacteer ons

Woningen in Sawgrass Bay , Clermont Florida

Sawgrass Bay is een charmante nieuwbouw gemeenschap omringd door groen gebieden en vijvers in Clermont, Lake County, Florida.
Sawgrass Bay is de ideale plek voor gezinnen die de voorkeur geven aan een sfeer van een kleine stad, maar toch een handige toegang tot de grote voorzieningen.
Open je voordeur naar kampioenschap golfbanen, een uitstekend school district, met Sawgrass Bay Elementary School binnen de gemeenschap, evenals ruime open ruimten en overvloedige winkels, culturele, sport en entertainment mogelijkheden.

Dit is een must-see! Schoon en licht, gelegen in een Cul-De-Sac in de zeer gewenste verkaveling van Sawgrass Bay, is dit prachtige huis als nieuw. Kom op de Paver Driveway naar de gezellige Front Porch, via de voordeur naar de foyer die leidt naar een open Formal Living and Dining area. De opgebouwde keuken heeft roestvrijstalen apparaten en granieten aanrechtbladen met veel ruimte en opbergruimte, een grote pantry, opgewaardeerde tegels planken, ingebouwde verlichting en hang verlichting over de ontbijtbar, die uitkijkt op de Dining Nook naar de familiekamer. Via de sliders is de Florida Room met verwijderbare vinyl ramen (gescreend), een rustgevend vijver, en de achtertuin is volledig omheind met heldere PVC. De ruime Master Bedroom kijkt uit op een den / studie / zithoek die kan worden omgezet in een 4e slaapkamer indien gewenst. Master bad heeft dubbele wastafels en opgewaardeerde marmeren tellers. Douchecabine is inloop en mooi (bekijk de foto’s). Walk in Master Closet heeft veel ruimte. De gang vanuit de familiekamer leidt naar het (grote!) Gasten badkamer en nog 2 slaapkamers. Sawgrass Bay is een Masterplan die een basisschool heeft en bouwt een community zwembad en recreatiegebied voor de buurt.

Zie meer van deze verkaveling 

Waarom Investeren in een woning in Orlando Florida