zoek een pand

Florida , Orlando Vakantie Paradijs

Florida , Orlando Vakantie Paradijs

Florida Orlando Vakantie Paradijs

Florida Orlando  is de grootste familie  vakantie paradijs “pret”-stad van de wereld, met meer attractie-, thema- en waterparken vlak bij elkaar dan waar ook ter wereld. Uitgaansgelegenheden te over en dat geldt ook voor de mogelijk heden op winkelgebied. Er zijn veel musea in allerlei soorten en zelfs het natuurschoon is te vinden in deze stad in de zuidelijkste USA-staat, Florida.

Dit maakt “Florida Orlando Vakantie Paradijs ” de nummer één vakantie bestemming in de wereld

Het “Florida Orlando Vakantie Paradijs” gebied bevat ruim 300 meren, 125 golfbanen en 800 tennisbanen. De stad bevindt zich in de Eastern Time Zone en dat betekent dat het doorgaans 6 uur vroeger is dan in Nederland en België. De stad dateert van 1842 en heeft in Greater Orlando meer dan 14.000.000 inwoners.

De beste tijd qua temperatuur om er met vakantie te gaan is in het voor- en najaar. Van juni tot september ligt de dagtemperatuur gemiddeld tussen de 27 en 32 graden met regelmatige uitschieters naar 40 graden. De gemiddelde nachttemperatuur ligt dan tussen de 16 en 22 graden. Van oktober tot en met mei ligt de gemiddelde dagtemperatuur tussen de 22 en 27 graden en de nachttemperatuur tussen de 10 en 16 graden. Deze temperaturen zorgen ervoor dat Orlando twee toeristen seizoenen heeft per jaar, namelijk het winter toerisme en de zomer . Vorst en sneeuw zijn praktisch onbekend in midden-Florida. In de zomer valt er bijna elke avond wel een fikse regenbui, die na een uurtje vaak weer verdwenen is. Zwaar onweer is ook niet onbekend in de zomerperiode in Orlando.

De sfeer volste tijd om naar “Florida Orlando Vakantie Paradijs”  te gaan is zonder twijfel de kerstperiode. Vanaf medio november zijn niet alleen alle attractieparken in kerstsfeer, maar ook de hotels, de winkels en het straatbeeld. Veel, heel veel lichtobjecten op straat zorgen voor een hele gezellige kerstsfeer. Absoluut de moeite waard om in die tijd te gaan.

Voor informatie op allerlei toeristische gebieden zijn veel mogelijkheden. Er zijn veel folders en brochures op vele adressen te verkrijgen, b.v. in de hotels. De officiële Visitors Information Centers zijn als informatiebron neutraal en daardoor aan te bevelen. Ze geven heldere, niet gebonden informatie en hebben bijna alle beschikbare folders/brochures die er bestaan. De centra worden bemand door vrijwilligers. Ze zijn te vinden in “Florida Orlando Vakantie Paradijs” op de International Drive Suite 101, hoek International Drive/Austrian Row, vlak bij het Mercado Winkelcentrum aan dezelfde kant, en in Kissimmee op de Highway 192, nummer 1925 bij het Osceola County Stadium. Dagelijks open van 8 tot 19 (Orlando) of 17 (Kissimmee) uur. De vestiging in Orlando verkoopt ook tickets met aanzienlijke kortingen, in Kissimmee is geen ticketverkoop.

Wanneer is het druk in “Florida Orlando Vakantie Paradijs” , wanneer is het rustig in “Florida Orlando Vakantie Paradijs” ? Een veelgevraagde, maar lastig te beantwoor-den vraag. In de weekenden is het over het algemeen drukker in de attractieparken dan doordeweeks. Dat geldt ook voor de Amerikaanse feestdagen en vakantieperiodes in de zomer en in het voorjaar, tijdens Springbreak. Verder is het wellicht handig om even naar het Disney-seizoen te kijken voor een globale indeling. Volgens Disney is het rustig tussen 1 januari–14 februari, 26 augustus—26 septem-ber en van 4 november–20 december. Normaal is het van 29 april–25 augustus en van 27 september–3 november. Druk is het van 15 februari–28 april en extreem druk van 21 december–31 december

Wij hopen u te begroeten in “Florida Orlando Vakantie Paradijs”

Een woning kopen in Orlando, Florida een goed idee?