zoek een pand

Immigratie en investering gelegenheden , Orlando , Florida

Immigratie en investering gelegenheden , Orlando , Florid

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.pngpastedGraphic_2.png  Business Partners.    Via onze partners en connecties op het gebied van immigratie, accounting en bedrijfsovernames kunnen we u een succesvolle investeringen en overgang naar de Verenigde Staten van Amerika bieden. Er zijn veel verschillende paden om een werkvergunning, visum of groene kaart te krijgen en we zijn ons er volledig van bewust dat elke situatie uniek is. Orlando Homes and Investments is sinds 2014 een zakelijke tussenpersoon. Antonio Lemus CPA heeft onze klanten geholpen om de afgelopen 20 jaar met succes belasting-ID-nummers en belastingaangiften te verkrijgen. Marycruz Aguiar, advocaat, is bijna een decennium in de advocatuur en is zeer succesvol geweest in het verkrijgen van het juiste visum voor het juiste doel. Dit team van consultants levert u de resultaten op die u zo efficiënt mogelijk wilt hebben.                                                                                             

pastedGraphic_3.png  Business Brokerage. Orlando Homes and Investments is lid van de Business Brokers of Florida, een vereniging die bestaat uit toonaangevende handelsagentschappen en -agenten in de staat Florida. Het is de grootste staatsbedrijf voor handelsmakelaars in het land en de op een na grootste vereniging van zakelijke tussenpersonen in de wereld. Leden van BBF moeten blijk geven van hun expertise en vaardigheid in zakelijke brokerage bij het aanvragen van lidmaatschap. Zodra ze als lid zijn geaccepteerd, moeten ze zich houden aan een strikte ethiek code. Sommige van de 4000 aanbiedingen zijn vooraf gekwalificeerd voor E2 Visa’s en de bestaande kosten voor het kopen van een bedrijf zijn zo laag als $ 100.000. Vraag ons om een ​​lijst met vooraf gekwalificeerde bedrijven en consultatiediensten. 

pastedGraphic_4.pngVisa types. Hoewel er ongeveer 185 verschillende soorten visa zijn, zijn er twee hoofdcategorieën van Amerikaanse visa: niet-immigratie visum – voor tijdelijke bezoeken zoals voor toerisme, zaken, werk, familie bezoeken of studeren. Immigrantenvisum – voor mensen om naar de Verenigde Staten te emigreren. Vraag ons om een ​​gratis lijst met de meest populaire immigranten- en niet-immigrantenvisa.

pastedGraphic_5.pngRelocation package A-Z. Wij helpen u om uw visie en Amerikaans avontuur waar te maken. Van het vinden van de juiste onderneming of investering om uw gezin in hun nieuwe huis en boodschappen in de koelkast te laten bezinken.

pastedGraphic_6.pngKost. De kosten van het verwerven van een bedrijf of huis worden voornamelijk door de verkoper gedragen. We hebben alleen een herfinancier bare aanbetaling van $ 2000 * nodig om aan de slag te gaan. Voor het betalen van taksen en visum vereisten zullen variëren afhankelijk van het type visum waarvoor u een schatting vraagt, is $ 10.000 ($ 5000 / $ 6000 advocaatkosten plus dossierkosten). Boekhoudkosten variëren met de complexiteit maar $ 1500 tot $ 2000 om de financiële gegevens van het bedrijf te laten beoordelen en de belasting identificatienummers te verkrijgen.               

VRAAG AAN ONS HOE TE BEGINNEN. 

The American dream? Koop een woning in Orlando , Florida