zoek een pand

Orlando is de op één na meest gewilde stad in Florida

Orlando is de op één na meest gewilde stad in Florida voor buitenlandse huizenkopers

Residentieel nieuws »Orlando-editie | Door Michael Gerrity | 3 december 2018

Miami behoudt de beste doelstad van Florida voor buitenlandse kopers in 2018

Volgens de National Association of Realtors 2018 Profiel van International Residential Real Estate Activity in Florida, hield Orlando stand in 2018 als de # 2 favoriete bestemming voor Florida’s internationale huizenkopers. Negen procent van alle internationale huizenkopers van Florida heeft ervoor gekozen om een ​​woning in Orlando te kopen.

“De internationale vastgoedmarkt is van belang voor het voortbestaan ​​van zowel de onroerendgoedsector als de algemene economie van Orlando”, zegt Lou Nimkoff, Orlando Regional Realtor Association. “De resultaten van het profiel tonen aan dat buitenlandse kopers in de onderzoeksperiode van augustus 2017 tot juli 2018 ongeveer 11 procent van de 44.000 thuisverkopen van Orlando-Sanford-Kissimmee Metropolitan Statistical Area voor hun rekening namen.”

Orlando was Florida’s op een na meest gewenste bestemming van buitenlandse huizenkopers in 2018 en veroverde 9,4 procent van het marktaandeel van de staat (11 procent in 2017 en 12 procent in 2016). Alleen het gebied Miami-Fort Lauderdale-Miami Beach, dat maar liefst 53,7 procent van alle internationale transacties in Florida telde, was de top van Orlando. The Tampa-St. Petersburg-Clearwater kwam op een derde plaats met 9,0 procent. Die ranglijsten zijn onveranderd ten opzichte van 2017 en 2016.

Koper-originelen

Orlando gebied internationale kopers in 2018 waren voornamelijk afkomstig uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied (47 procent), Europa (18 procent) en Azië (15 procent). Vanuit een nationaal-gericht perspectief waren die uit Brazilië betrokken bij 20 procent van de internationale transacties van Orlando, terwijl Canadese en Venezolaanse staatsburgers deelnamen aan 8 procent elk. China, Columbia en het Verenigd Koninkrijk leverden in 2018 elk 7 procent van de internationale kopers van Orlando.

Verschillende landen deden de afgelopen jaren hun intrede op de lijst van grote buitenlandse kopers van Orlando: de Dominicaanse Republiek, Bolivia, Frankrijk en de Russische Federatie.

Populariteit Rankings

Orlando werd gerangschikt als de # 2 collectieve inkooplocatie voor internationale huizenkopers van vier van de zes grootste buitenlandse kopersmarkten in Florida in 2018. Dit jaar oogstte Orlando de # 3-plek uit het Verenigd Koninkrijk, wat in 2016 29 procent van het hele land Florida opleverde onroerend goed kopers en behaalde de # 1 ranking.

Financiële zaken

Internationale kopers dragen aanzienlijk bij aan de volumestatistiek van Orlando. “Buitenlandse kopersaankopen hebben doorgaans betrekking op duurdere huizen en vertegenwoordigen 19 procent van Florida’s totale volume aan residentiële dollar tijdens de onderzoeksperiode”, vervolgt Nimkoff. “Diezelfde 19 procent komt overeen met $ 1,9 miljard als deze wordt toegepast op de $ 10,1 miljard aan verkopen van de ORRA-leden tijdens de onderzoeksperiode.”

Internationale kopers zijn ook erg geneigd om contant geld te gebruiken, omdat ze misschien niet het vereiste Amerikaanse krediet hebben om een ​​hypotheek te krijgen van een Amerikaanse bron. In feite was ongeveer 67 procent van alle internationale transacties in Florida in de onderzoeksperiode volledig contant (een daling ten opzichte van 72 procent vorig jaar), waarbij Canadezen (84 procent) en inwoners van het Verenigd Koninkrijk (81 procent) het meest waarschijnlijk die weg zijn gegaan.

De internationale kopers van Orlando kopen onroerend goed in voor zowel vakantie als residentiële verhuur. Vooral die uit China, Colombia en Venezuela willen graag profiteren van Orlando’s gestage stroom toeristen en investeren in een huurwoning, terwijl die uit Canada en het Verenigd Koninkrijk hoogstwaarschijnlijk een woning zouden kopen voor privé-vakantiegebruik.

Met zijn mix van resort-, stads- en voorstedelijke gebieden kan Orlando de steeds veranderende locatievoorkeuren van buitenlandse kopers accommoderen. Zevenendertig procent van de internationale kopers van Florida geselecteerd om te kopen in een centrale stad / stedelijk gebied, met nog eens 37 procent het selecteren van een buitenwijk. Slechts 15 procent kocht in de onderzoeksperiode van 2018 in een resortgebied, een daling van 53 procent een decennium geleden. Deze daling is consistent met het dalende aandeel van Canadese en Britse kopers, die traditioneel de voorkeur hebben gegeven aan dergelijke locaties.

Origineel artikel engels 

The American dream? Koop een woning in Orlando , Florida